Hot Wheels F1 Ferrari F10 Felipe Massa 2010 Rood 1:18 | Ruby Winkel.nl
Hot Wheels F1 Ferrari F10 Felipe Massa 2010 Rood 1:18

€ 59.95
Ean: 0027084923087
Condition: New
et jaar 2010 begon goed voor Massa met een tweede plaats in Bahrein en een derde in Australië. In Maleisië startte hij na een slechte kwalificatie als 21e en tijdens de race schoof hij door naar de zevende plaats. Hiermee kwam hij aan de leiding in het klassement. In China werd hij negende, waardoor
plaats werd zesde leiding door naar race voor tussenklassement kwam
Productdetails

En dit is het model van dat seizoen met de coureur in de wagen. Gemaakt door Hot Wheels in de schaal 1:18.

et jaar 2010 begon goed voor Massa met een tweede plaats in Bahrein en een derde in Australië. In Maleisië startte hij na een slechte kwalificatie als 21e en tijdens de race schoof hij door naar de zevende plaats. Hiermee kwam hij aan de leiding in het klassement. In China werd hij negende, waardoor hij naar een zesde plaats in het tussenklassement terugzakte. In Duitsland lag hij aan de leiding, maar in de 49e ronde van de race werd verteld, dat hij teamleider Fernando Alonso voor moest laten gaan. Met verdere podiumplaatsen in Italië en Korea eindigde hij als zesde met 144 punten. <br /><br />En dit is het model van dat seizoen met de coureur in de wagen. Gemaakt door Hot Wheels in de schaal 1:18.